Birou Credite Rapide

Cand apelezi un credit nebancar

Cand apelezi un credit nebancar

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ai nevoie rapid de bani si nu ai de unde sa faci rost? Nu e nevoie sa renunti la planurile tale, apeleaza cu incredere la un credit nebancar. Uite cateva situatii in care un imprumut rapid chiar te salveaza.

Iti trebuie un avans pentru locuinta
Andreea Florea (33 de ani) a apelat la un credit nebancar atunci cand si-a cumparat casa: “Banca ne-a aprobat creditul, dar aveam nevoie si de un avans. Banii pe care ii aveam pusi de-o-parte nu erau suficienti pentru plata avansului. Un prieten ne-a sugerat sa apelam la un credit rapid. Am facut un imprumut cu masina si asa am facut rost de bani”.
De la Biroul de Credite Rapide.ro poti beneficia, intr-o astfel de situatie, de Creditul Nevoi Urgente, care este un imprumut rapid cu masina in folosinta clientului.
Creditul se acorda pe loc, dupa evaluarea masinii de catre specialisti. Autoturismul ramane in folosinta clientului, iar la noi ramane cartea de identitate a masinii si una din cheile acesteia.

Ti-ai gasit de lucru intr-o alta tara
Ti-ai gasit de lucru in strainatate, dar nu ai bani de drum? Nu ezita sa apelezi la un credit nebancar. Spre exemplu la Biroul de Credite Rapide poti beneficia pe loc de un credit cu garantie auto. Iei imprumutul cash, in maxim o ora de la evaluarea masinii. Poti opta pentru un credit cu masina in folosinta ta, daca ai nevoie de ea in urmatoarea perioada sau pentru un credit de valoare mai mare, cu masina in parcul nostru.
Daca pleci pentru o perioada mai lunga si vrei sa iti vinzi masina, Biroul de Credite Rapide te poate ajuta cu intreg procesul de vanzare. Mai mult, poti beneficia si de un credit nebancar pana la vanzarea masinii, cu o dobanda speciala in prima luna, de 1%.

Ai intrat in pana de lichiditati
“La un moment-dat nu am avut bani sa platesc la timp taxele catre stat si mi s-au blocat conturile. Am crezut ca acel moment va fi sfarsitul service-lui meu auto. Noroc ca am aflat la timp de creditul rapid nebancar, care m-a scos din dificultate”, isi aminteste Sorin Tecuceanu (43 de ani).
Creditul Firma MEA te poate ajuta sa iti rezolvi problemele financiare ale firmei si te poti ocupa in continuare de afacerea ta!
Prin acest credit nebancar poti obtine o suma de pana la 60% din valoarea masinii, valoare stabilita conform programelor profesionale DAT si Audatex.
Nimeni nu iti va cere un bilant contabil al firmei tale sau alte acte doveditoare ale profitabilitatii. Iar banii ii primesti cash, putand sa te folosesti de ei si atunci cand ai conturile bancare blocate.

Alte articole