Birou Credite Rapide

Cat de legale sunt creditele nebancare?

Cat de legale sunt creditele nebancare?

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Creditele nebancare, adica acele credite obtinute de la Institutiile Financiare Nebancare (IFN), sunt inca destul de controversate pe piata financiara din Romania. Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca imprumuturile nebancare sunt primite destul de usor, atat de persoanele fizice, cat si de firme.

Astfel, se ridica o intrebare: creditele nebancare – sunt ele legale sau nu?

Raspunsul este ca acest tip de imprumuturi rapide nebancare sunt legalizate atat la nivelul tarii noastre cat si la nivelul UE. Mai mult, si institutiile care le acorda, si anume IFN-urile, sunt recunoscute si autorizate de BNR, in baza legii nr. 93/2009 privind institutiile financiare nebancare.

Conform legislatiei, IFN-urile sunt inscrise in Registrul de evidenta sau in registrul general, iar activitatea lor este monitorizata de Banca Nationala. In plus, BNR poate face si inspectii la sediul IFN-urilor, ori de cate ori considera necesar, avand angajati imputerniciti in acest sens.

Legislatia existenta in tara noastra face ca IFN-urile sa acorde credite sigure pentru consumatori. Astfel ca, daca aveti nevoie de un imprumut nebancar, puteti apela la Biroul de Credite Rapide.ro, o institutie autorizata, care ofera credite rapide cu garantie auto.

Aceste imprumuturi nebancare de la Biroul de Credite Rapide.ro va ajuta sa obtineti suma dorita, cash sau prin transfer bancar, in maximum o ora, fara sa fie nevoie sa justificati modalitatea de cheltuire a banilor. Totodata, pentru imprumutul cu masina, Biroul de Credite Rapide.ro nu va cere comisioane ascunse, doar dobanda lunara si va permite sa garantati si cu orice tip de vehicul, de la autoturism la camion, de la motocicleta la tractor sau remorca.

Alte articole