Birou Credite Rapide

Cine poate lua un credit nebancar?

Cine poate lua un credit nebancar?

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Creditele nebancare reprezinta, in prezent, una dintre cele mai simple solutii de imprumut rapid existente pe piata financiara din tara noastra. Ele se adreseaza unei categorii destul de largi de clienti, fie ca sunt persoane fizice sau juridice.

 Cei mai multi beneficiari ai imprumuturilor rapide sunt persoanele fizice. De obicei, oamenii de rand apeleaza la credite IFN pentru a-si acoperi cheltuieli neprevazute sau pentru a obtine in timp scurt o suma de bani de care au nevoie urgent.

In aceasta categorie de beneficiari intra si romanii care lucreaza in strainatate si care, de cele mai multe ori, sunt refuzati de banci atunci cand cer imprumuturi.

Biroul de Credite Rapide.ro pune la dispozitia persoanelor fizice imprumuturi cu masina. Solicitantul nu este obligat sa aiba asigurare CASCO la autoturism iar evaluarea masinii este gratuita. Banii sunt acordati in maximum o ora, fara nici un fel de comision si la o dobanda mai buna decat celelalte oferte de pe piata IFN-urilor.

Mai mult, un astfel de credit cu garantie pe masina poate fi obtinut la Biroul de Credite Rapide.ro si cu autoturismul altcuiva. Singura conditie este ca proprietarul masinii sa vina la semnarea contractului impreuna cu solicitantul imprumutului nebancar.

Creditele rapide nebancare se adreseaza in  egala masura si persoanelor juridice, adica societatilor comerciale sau Persoanelor Fizice Autorizate (PFA). Si micii intreprinzatori pot apela la solutia imprumuturilor rapide nebancare atunci cand raman, pentru scurta vreme, in pana de lichiditati.

La Biroul de Credite Rapide.ro, proprietarii de firme pot primi credite cu garantie pe masina fara sa prezinte documente contabile (precum bilanturi, acte doveditoare ale profitabilitatii) sau sa justifice modul in care folosesc banii. In cazul SRL-urilor, o institutie precum Biroul de Credite Rapide.ro ofera anumite avantaje financiare: dobanda creditului nebancar este dedusa din impozitul pe profit, banii sunt primiti cash, pe loc, fara limita de suma.

Alte articole