Birou Credite Rapide

Până la ce vârstă pot să obțin un credit de nevoi personale?

Până la ce vârstă pot să obțin un credit de nevoi personale?

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Cheltuielile imprevizibile apar indiferent de vârstă, la fel și anumite nevoi și dorințe, cum ar fi un aragaz nou pentru bucătăria ta sau cadouri pentru copii și nepoți. Tocmai din acest motiv, Biroul de Credite Rapide are în portofoliu un credit de nevoi personale rapid destinat pensionarilor, care se obține simplu, doar în baza buletinului și a talonului de pensie.

Sau dacă ești pensionar și ai o urgență medicală sau de orice tip, vei putea obține o sumă de bani în doar câteva ore aplicând pentru un credit de nevoi personale. Te ajutăm să depășești orice impas financiar sau să-ți duci la bun sfârșit planurile.

În general, condițiile de acordare a unui împrumut pentru pensionari sunt minime: ai nevoie de buletin și de talonul de pensie. Suma pe care ți-o putem oferi depinde de venitul tău lunar, iar perioada de creditare variază și în funcție de vârsta pe care o ai.

De ce există o vârstă maximă pentru a accesa un credit de nevoi personale

Printre condițiile de acordare a unui credit pentru nevoi personale există și o restricție de vârstă impusă atât de bănci, cât și de instituțiile nebancare (IFN). Aceasta se aplică pentru cei care se apropie de vârsta limită impusă de politicile fiecărei instituții în parte și înseamnă că la finalizarea creditului aceștia nu trebuie să depășească vârsta respectivă.

De ce există o vârstă maximă pentru a accesa un credit de nevoi personale

Care este vârsta maximă pentru accesarea unui credit?

La Biroul de Credite Rapide, vârsta maximă acceptată  este de 72 de ani. Un împrumut se acordă pe o perioadă de cel mult 18 luni, adică un an și jumătate. Contactează-ne prin telefon la 021.9908 (număr cu tarif normal) sau lasă-ne numărul tău și te vom suna noi pentru o ofertă personalizată.

Cum obții un credit de nevoi personale dacă ești pensionar

Îți analizăm rapid cererea pentru creditul de nevoi personale, astfel încât să poți primi banii în aceeași zi de la solicitare. Ne poți contacta telefonic la 021.9908 (număr cu tarif normal). Sau dacă ne lași numărul tău de telefon prin formularul de pe site, un operator te va suna în cel mai scurt timp. Dacă vrei să afli și mai multe detalii despre oferta noastră de creditare, îți punem la dispoziție și un ghid pentru obținerea unui credit pentru pensionari.

Pentru a lua cel mai bun credit de nevoi personale pentru pensionari nu trebuie să te deplasezi de acasă, îți putem trimite contractul și prin curier. În funcție de venitul tău se va stabili și suma împrumutată, dar și perioada de creditare. Ratele sunt fixe, deci vei rambursa lunar aceeași sumă. Banii ți-i oferim imediat, îi putem vira direct în contul unde încasezi pensia și îi poți folosi pentru orice ai nevoie, fără justificări și garanții. De asemenea, nu există comisioane și taxe ascunse, iar dacă vrei să returnezi împrumutul în avans, mai devreme decât perioada stabilită prin contract, o poți face fără să plătești nimic. Comisionul de rambursare anticipată este 0. Poți obține un credit de nevoi personale rapid, în condiții avantajoase, doar cu buletinul și talonul de pensie. Contactează-ne și în funcție de vârsta ta și de venitul lunar îți vom face o ofertă personalizată. La Biroul de Credite Rapide găsești imediat rezolvarea oricărei probleme financiare, în orice moment al vieții tale!

Alte articole