Birou Credite Rapide

Planuri de final de an? Iată câteva ponturi de la Birou Credite Rapide pentru a alege un credit rapid nebancar potrivit nevoilor tale

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Toamna și ultimele luni din an pot aduce cu sine diverse planuri ce necesită resurse financiare. Poate că ai decis să îți renovezi locuința, să schimbi mobila, să dai un avans pentru o nouă mașină, să pleci într-o vacanță târzie alături de familie sau să investești în propria dezvoltare, urmând anumite cursuri de formare profesională. În oricare dintre situațiile enumerate te-ai regăsi – sau în altele asemănătoare – știm că ai nevoie de susținere, iar pentru asta îți punem la dispoziție cele mai avantajoase și variate credite rapide online pe care să le poți lua în orice moment, indiferent de nevoi. Dar pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile e important să te organizezi eficient și să-ți gestionezi în mod inteligent veniturile. Vezi de ce bani dispui, care sunt cheltuielile lunare pe care le ai, pe ce economii te bazezi și ce sumă îți lipsește pentru nevoile tale. 

La Biroul de Credite Rapide primești atât banii necesari, cât și consultanță și sfaturi utile pentru a alege cel mai potrivit împrumut pentru tine. Înainte să ne contactezi, iată ce trebuie să știi despre creditele rapide online nebancare: 

Ce este un împrumut sub formă de credit rapid nebancar?

Un credit rapid nebancar este un serviciu pe care-l oferă instituțiile financiare nebancare, denumite și IFN-uri, așa cum este și Biroul de Credite Rapide. Instituția noastră este înregistrată la Banca Națională a României și poate oferi sume de bani prin forme de creditare tuturor celor care au peste 18 ani și înregistrează un venit lunar stabil, ce poate fi salariu sau pensie. 

Ce trebuie să știi despre creditele rapide online?

Toate persoanele care au un venit stabil pot solicita și obține credite rapide online, într-un mod foarte simplu, în mai puțin de câteva ore. Astfel de împrumuturi se acordă în general în baza a două documente: buletinul și fluturașul de salariu/talon de pensie, la care se adaugă un cont bancar în care ți se vor vira banii. 

Față de bănci, IFN-urile au politici mult mai simple de obținere a creditelor rapide și acceptă inclusiv persoane care figurează cu istoric negativ în Biroul de Credite. 

Trebuie să știi că dacă te afli într-un impas, ai de plătit facturi restante, de achiziționat un bun care nu mai suportă amânare sau pur și simplu vrei să-ți îndeplinești o dorință, prin creditul rapid doar cu buletinul vei beneficia de suma împrumutată imediat, în aceeași zi de la solicitare. Dosarul de aprobă rapid, contractul se semnează online, iar banii sunt virați în cont sau oferiți în mână, la cerere. 

Ce întrebări să îți pui înainte de a lua un credit de la Birou Credite Rapide?

Pentru a venit în ajutorul tău, am structurat câteva dintre cele mai frecvente întrebări cu privire la împrumuturile din portofoliul Birou Credite Rapide:

 1. Ce tip de credit este potrivit pentru mine?

Dacă ești bugetar, poți alege din una dintre variantele de mai jos, create special pentru anumite categorii profesionale. 

 • Credit rapid pentru funcționari publici
 • Credit pentru Sectorul Medical
 • Credit pentru ISU, Poliție și Armată
 • Credit pentru Angajații din învățământ
 • Credit pentru Pensionari
 • Credit de nevoi personale
 1. Pot lua un credit și dacă am istoric negativ?

Da, chiar dacă ești în Biroul de Credite și ai un istoric negativ, poți solitica un credit rapid de la Biroul de Credite Rapide.

 1. Ce sumă pot împrumuta de la Biroul de Credite Rapide?

Poți obține până la 10.000 lei, cu o perioadă de rambursare de până la 18 luni. Suma se va stabili în funcție de necesitățile tale și de veniturile pe care le înregistrezi. Contactează-ne și un consultant îți va spune exact cu cât te putem împrumuta. 

De ce să alegi Biroul Credite Rapide?

 • Ai condiții financiare extrem de avantajoase la toate tipurile de credite rapide. Poți împrumuta până la 10.000 lei pentru perioade de la o lună la 18 luni. Ai cele mai bune condiții de creditare nebancară din piață. Altfel spus, la Biroul de Credite Rapide beneficiezi probabil cea mai bună dobândă la credite nebancare (variabilă în funcție de valoarea împrumutată și de tipul de credit accesat).
 • Nu percepem comisioane de acordare și de administrare credit, iar comision de rambursare anticipată este zero. 
 • După ce semnezi contractul de creditare, intri în posesia sumei împrumutate imediat, pe cardul tău bancar sau, la cerere, în numerar de la sediul nostru. 
 • Îți acordăm creditul chiar și dacă ai istoric negativ, figurezi în Biroul de Credit sau ai poprire pe conturile bancare.

Biroul de Credite Rapide este o instituție financiară nebancară înregistrată la Banca Națională a României ce oferă servicii de creditare în condiții transparente și de siguranță. Contactează-ne acum și te ajutăm imediat cu un credit rapid nebancar potrivit pentru nevoile tale!

Alte articole