Birou Credite Rapide

Credit de nevoi personale

Ai nevoie de un credit de nevoi personale rapid? Ești bugetar? Alege creditul oferit de Biroul de Credite Rapide și nevoile tale se vor rezolva pe loc, chiar daca ești în Biroul de Credite și ai un istoric negativ!!

Credite ultrarapide

Credite
ultrarapide

credit fara documente justificative

Fără documente justificative

Banii cash fara comision

Banii cash fără comision

obtii credit si daca ai istoric negativ

Și dacă ai istoric negativ

Cerere credit

Completează formularul și vei fi contactat imediat pentru mai multe detalii

GDPR(Required)

Cum funcționează

În doar 3 pași simpli poți ajunge să primești suma dorită într-un timp record.

Credit Nevoi Personale

1. Completezi formularul online sau ne suni direct la numărul 021 9908

Credit Nevoi Personale

2. Vei fi contactat de un consultant pentru mai multe informații

Credit de nevoi personale

3. Obții creditul de nevoi personale dorit
în aceeași zi

Ai nevoie urgent de un credit
de nevoi personale?

Completează formularul și vei fi contactat imediat pentru mai multe detalii.

Poți să primești banii în aceeași zi!

Credit Nevoi Personale ultrarapid

Cine poate accesa creditul de nevoi personale rapide?

Dacă ești bugetar, chiar dacă ești în Biroul de Credite și ai un istoric negativ, poți solitica creditul de nevoi personale rapid de la Biroul de Credite Rapide.

Credit Nevoi Personale
Credit pentru nevoi personale

Care este suma maximă pe care o poți obține?

Poți obține până la 10.000 lei credit de nevoi personale în aceeași zi!.

Pentru a decide ce sumă dorești să accesezi un consultant te vă contacta imediat.

Ai nevoie urgent de un credit
de nevoi personale?

Completează formularul și vei fi contactat imediat pentru mai multe detalii.

Poți să primești banii în aceeași zi!

Poate a apărut o situație neprevăzută. Poate vrei să înlocuiești vechea mașină de spălat. Poate vrei să înscrii copilul la un club sportiv. Sau să-ți surprinzi partenerul de viață și să mergeți într-o vacanță. Dorințele sau nevoile nu se termină niciodată. Pentru că așa e viața! Însă în astfel de momente, poate vrei să iei în considerare un credit de nevoi personale. Folosit cu înțelepciune, un împrumut de nevoi personale poate umple un gol din bugetul tău fără a-ți risca locuința sau alte bunuri. În plus, creditul de nevoi personale poate fi folosit pentru aproape orice, deși anumiți creditori pot impune restricții privind utilizarea lui.

Deși creditul bancar obișnuia să fie o opțiune popular în rândul oamenilor care doresc să acceseze o sumă de bani, astăzi atenția se îndreaptă tot mai mult către creditul nebancar. Explicația este simplă. Un credit nebancar înseamnă un credit de nevoi personale online, care se poate solicita din confortul casei și, totodată, un credit de nevoi personale rapid, întrucât banii sunt livrați în cont în aceeași zi de la solicitare. Oricare ar fi nevoile tale, te sfătuim să te documentezi înainte de a lua o decizie.

Să obții un credit de nevoi personale de la Biroul de Credite Rapide e simplu. Poți completa formularul online și vei fi contactat în cel mai scurt timp sau apela chiar tu la numărul 021.9908 (tariful este normal). Spre deosebire de bănci, care au criterii dure de eligibilitate, Instituțiile financiare nebancare au o politică mai relaxată, oferind credit până și persoanelor cu istoric negativ. Un credit nebancar îți poate oferi până la 10.000 lei credit de nevoi personale în aceeași zi!

Flexibilitate și versatilitate – Unele tipuri de împrumuturi pot fi folosite doar pentru un anumit scop. De exemplu, dacă contractezi un împrumut auto, singura modalitate de a utiliza fondurile este achiziționarea unui vehicul. Împrumuturile personale pot fi folosite în mai multe scopuri, de la urgențe medicale la renovarea locuinței. Dacă nu vrei să te simți blocat, contrâns de un mod în care trebuie să  utilizezi banii, un împrumut personal poate fi o alternativă bună.

Rate mai mici ale dobânzii – Împrumuturile personale vin adesea cu dobânzi mai mici decât cardurile de credit. Biroul de credite rapide are probabil cea mai mică dobândă pentru credite pe termen scurt, fără alte taxe și comisioane lunare. Nu se percep comisioane de acordare credit, comisioane de ridicare bani numerar sau comisioane de plată anticipată. Poți obține până la 10.000 lei pentru perioade de la 1 lună la 18 luni.

Fără cerință de garanție – Împrumuturile personale negarantate nu necesită garanții pentru a fi aprobate. Asta înseamnă că nu trebuie să îți pui mașina, casa sau alt bun ca garanție că vei rambursa suma împrumutată. Dacă nu reușești să rambursezi împrumutul în baza condițiilor convenite cu creditorul, te vei confrunta cu consecințe financiare. Cu toate acestea, nu trebuie să îți faci griji cu privire la pierderea unei case sau a unei mașini ca rezultat direct.

Mai ușor de gestionat – Unul dintre motivele pentru care unii oameni contractează împrumuturi personale este consolidarea datoriilor, cum ar fi mai multe conturi de cărți de credit. Un împrumut personal cu o singură plată lunară, cu rată fixă, este mai ușor de gestionat decât mai multe carduri de credit cu rate ale dobânzii, termene de plată și alte variabile diferite. Împrumutații care se califică pentru un împrumut personal cu o rată a dobânzii mai mică decât cardurile lor de credit își pot eficientiza plățile lunare și pot economisi bani în acest proces.

Un credit nebancar nu necesită nicio garanție și poate fi obținut cu documente minime (în cele mai multe cazuri, doar cu buletinul). La fel ca majoritatea creditelor, însă, acesta trebuie rambursat în rate lunare. Asigură-te că ai un plan în acest sens și că veniturile tale îți permit să-l restitui. Îl poți folosi pentru a finanța orice cheltuială, inclusiv cursuri educative, o nuntă, o călătorie, renovarea casei, cheltuieli medicale și chiar pentru a cumpăra un gadget. Ai probleme sau dorințe urgente? Ei bine, îți oferim un credit de nevoi personale urgent 🙂

Cerere credit

Completează formularul și vei fi contactat imediat pentru mai multe detalii

GDPR(Required)

Perioadă de finanțare: 3 luni până la 24 de luni

Suma finanțată: minim 200 de lei, maxim 10.000 de lei

DAE: minim 49%, maxim 1.724%

Exemplu reprezentativ

Pentru 1.000 de lei împrumutați pe 90 de zile, dobânda este de 12% calculată pe lună și DAE de 289% anual. Valoarea totală returnată după 90 de zile: 1.249 de lei

*Acest exemplu reprezintă oferta pentru un client eligibil și solvabil. Rata dobânzii și valoarea ratei aplicabile dumnevoastră va depinde de suma creditului, perioada selectată și de rezultatul evaluării bonității dumneavoastră, prin urmare oferta dumneavoastră de credit poate fi diferită de exemplul de mai sus.