Birou Credite Rapide

Credit de nevoi personale rapid pentru angajații din învățământ

Oferim credite pentru angajații din învățământ online, simplu și rapid.

Credite ultrarapide

Credite
ultrarapide

credit fara documente justificative

Fără documente justificative

Banii cash fara comision

Primești banii în 60 de minute!

obtii credit si daca ai istoric negativ

Și dacă ai istoric negativ

Cerere credit

Completează formularul și vei fi contactat imediat pentru mai multe detalii

GDPR(Required)

Cum funcționează

În doar 3 pași simpli poți ajunge să primești suma dorită într-un timp record.

Credite pentru agricultori

1. Completezi formularul online sau ne suni direct la numărul 021 9908

Credit pentru Pensionari

2. Vei fi contactat de un consultant pentru mai multe informații

Credite pentru agricultori

3. Obții creditul de nevoi personale dorit
în aceeași zi

Ai nevoie urgent de un credit
de nevoi personale?

Completează formularul și vei fi contactat imediat pentru mai multe detalii.

Poți să primești banii în aceeași zi!

Credit Nevoi Personale ultrarapid

Cine poate accesa creditul de nevoi personale rapide?

Dacă ești agricultor, chiar dacă ești în Biroul de Credite și ai un istoric negativ, poți solitica creditul de nevoi personale rapid de la Biroul de Credite Rapide.

Credit Nevoi Personale
Credit pentru nevoi personale

Care este suma maximă pe care o poți obține?

Poți obține până la 10.000 lei credit de nevoi personale în aceeași zi!.

Pentru a decide ce sumă dorești să accesezi un consultant te vă contacta imediat.

Ai nevoie urgent de un credit
de nevoi personale?

Completează formularul și vei fi contactat imediat pentru mai multe detalii.

Poți să primești banii în aceeași zi!

Dacă sunteți angajat în sistemul de învățământ puteți accesa un credit de nevoi personale din oferta noastră, conceput special pentru nevoile dumneavoastră. Un credit de nevoi personale pentru angajații din învățământ se poate obține în câteva ore, prin solicitare online.

Completați cererea de solicitare online și veți fi contactat imediat de către unul din consultanții noștri financiari. După confirmarea identității, verificarea documentelor și semnarea contractului, suma solicitată va fi virată direct în contul dumneavoastră bancar.

La Birou Credite Rapide analizăm toate cererile primite. Chiar dacă în trecut ați avut probleme cu plata ratelor și sunteți înregistrat cu istoric negativ, vom lua în considerare cererea dumneavoastră.

Dacă în prezent sunteți angajat și puteți face dovada statutului de salariat, condițiile de acordare a creditului sunt îndeplinite. Procedura implică însă verificarea tuturor informațiilor. După verificarea informațiilor, creditul dumneavoastră poate fi aprobat.

Aveți nevoie de doar de carte de identitate, fluturas salariu si de extrasul de cont unde incasezi salariul pentru a putea accesa programul de credite pentru angajații din învățământ: actul de identitate și fluturașul de salariu. Ambele documente vor fi trimise online.

Tehnologia ne permite acum să simplificăm foarte mult procesul de acordare a produselor financiare din pachetele noastre de credite pentru angajații din învățământ. Un astfel de împrumut funcționează prin completarea cererii, verificarea informațiilor și aprobarea foarte rapidă, online. Nu este necesară nicio deplasare fizică.

Veți cunoaște de la bun început ce sumă veți avea de plătit în fiecare lună, puteți alege numărul de rate care vi se potrivește cel mai bine și în plus, oferim rate fixe.

Pachetul nostru de credite pentru angajații din învățământ este adresat tuturor celor care lucrează în sistemul de educație din România. Indiferent că sunteți profesor, asistent universitar, învățător, educator sau lucrați în partea administrativă a sistemului de învățământ, puteți solicita un împrumut prin sistemul nostru de credite pentru angajații din învățământ.

Valoarea creditului pe care îl puteți obține depinde de salariul dumneavoastră. Dar știm din experiență că angajații din învățământ, cu venituri medii, pot obține rapid, prin sistemul nostru de credite pentru profesori, împrumuturi în valoare de 10.000 lei. Suma poate varia, iar pentru o estimare corectă puteți să vă adresați oricând consilierilor noștri, fie telefonic, la 0219908, sau prin e-mail la office@biroucrediterapide.ro

Completați acum cererea și veți fi contactat imediat. Aflați azi ce sumă e disponibilă pentru dumneavoastră oricând, prin sistemul nostru de credite pentru angajații din învățământ, în caz de cheltuieli neprevăzute, situații urgente sau alte nevoi personale.

Cerere credit

Completează formularul și vei fi contactat imediat pentru mai multe detalii

GDPR(Required)

Perioadă de finanțare: 3 luni până la 24 de luni

Suma finanțată: minim 200 de lei, maxim 10.000 de lei

DAE: minim 49%, maxim 1.724%

Exemplu reprezentativ

Pentru 1.000 de lei împrumutați pe 90 de zile, dobânda este de 12% calculată pe lună și DAE de 289% anual. Valoarea totală returnată după 90 de zile: 1.249 de lei

*Acest exemplu reprezintă oferta pentru un client eligibil și solvabil. Rata dobânzii și valoarea ratei aplicabile dumnevoastră va depinde de suma creditului, perioada selectată și de rezultatul evaluării bonității dumneavoastră, prin urmare oferta dumneavoastră de credit poate fi diferită de exemplul de mai sus.