Birou Credite Rapide

Credit de nevoi personale rapid pentru poliție, armată și pompieri

Ai nevoie de un credit de nevoi personale rapid? Ești polițist, cadru militar sau pompier? Alege creditul oferit de Biroul de Credite Rapide și nevoile tale se vor rezolva pe loc, chiar daca ești în Biroul de Credite și ai un istoric negativ!!
Credite ultrarapide

Credite
ultrarapide

credit fara documente justificative

Fără documente justificative

Banii cash fara comision

Primești banii în 60 de minute!

obtii credit si daca ai istoric negativ

Și dacă ai istoric negativ

Cerere credit

Completează formularul și vei fi contactat imediat pentru mai multe detalii

GDPR(Required)

Cum funcționează

În doar 3 pași simpli poți ajunge să primești suma dorită într-un timp record.

Credit pentru Politisti

1. Completezi formularul online sau ne suni direct la numărul 021 9908

Credit pentru Pensionari

2. Vei fi contactat de un consultant pentru mai multe informații

Credit pentru politisti

3. Obții creditul de nevoi personale dorit
în aceeași zi

Ai nevoie urgent de un credit
de nevoi personale?

Completează formularul și vei fi contactat imediat pentru mai multe detalii.

Poți să primești banii în aceeași zi!

Credit Nevoi Personale ultrarapid

Cine poate accesa creditul de nevoi personale rapide?

Dacă ești polițist, cadru militar sau pompier, chiar dacă ești în Biroul de Credite și ai un istoric negativ, poți solitica creditul de nevoi personale rapid de la Biroul de Credite Rapide.

Credit Nevoi Personale
Credit pentru nevoi personale

Care este suma maximă pe care o poți obține?

Poți obține până la 10.000 lei credit de nevoi personale în aceeași zi!.

Pentru a decide ce sumă dorești să accesezi un consultant te vă contacta imediat.

Oferta noastră de credite pentru Poliție, Armată, Pompieri și ISU se adresează tuturor angajaților din aceste structuri. Ceea ce înseamnă că poți accesa, în condiții speciale, un împrumut rapid pentru poliție. Toate categoriile menționate beneficiază de condiții personalizate de acordare a unui împrumut, fie că vorbim de: credite pentru poliție, credite pentru pompieri, credite pentru ISU.

Acordarea de credite pentru polițiști este un proces rapid și simplu, totul se realizează ONLINE și nu e nevoie de nicio deplasare fizică.

Prin completarea unei cereri online, solicitarea se va transmite în timp real departamentului de analiză credite pentru Poliție, Armată, Pompieri și ISU. Cel mai probabil, vei fi contactat în cursul aceleiași zile pentru verificarea datelor furnizate. Pentru simplificarea procesului de acordare, documentele necesare au fost reduse la minim. Ceea ce înseamnă, că pentru a obține suma dorită, va fi necesar să furnizezi online doar două documente (carte de identitate, fluturaș de salariu, extras de cont unde încasezi salariul).

Pentru orice tip de împrumut din portofoliul nostru de credite pentru Poliție, Armată, Pompieri și ISU, va fi nevoie să demonstrezi statutul de angajat în poliție (prin fluturașul de salariu) și să oferi datele de identificare (poză cartea de identitate).

Pachetul de credite pentru poliție este disponibil oricărui angajat cu vechime mai mare de 3 luni. Deși împrumutul se poate acorda în mai puțin de câteva ore, este necesar să fii angajat de cel puțin 3 luni.

Oferta de credite pentru Poliție, Armată, Pompieri și ISU acoperă împrumuturile de tip credite de nevoi personale. Sumele acordate, de obicei, prin acest instrument financiar sunt sume necesare pentru acoperirea unor situații urgente, pentru cheltuieli neprevăzute, pentru vacanțe, renovări, reparații, cursuri de specializare, cumpărături, etc. Justificarea destinației creditului nu va fi necesară. Un credit pentru Poliție, Armată, Pompieri și ISU se poate solicita pentru orice scop.

Condițiile de acordare de credite pentru polițiști se aplică la fel și categoriilor de credite pentru pompieri, credite pentru armată, sau credite pentru ISU.

Poți solicita oricând un credit pentru polițiști prin două metode:

  • prin formularul disponibil online
  • prin apelare telefonică

 

Trimiterea documentelor se realizează digital, iar evaluarea unui dosar de credite pentru poliție, durează, în medie, câteva ore. Acordarea se realizează, în aproape toate cazurile, în decurs de câteva ore, iar banii vor fi virați direct în contul tău bancar, după semnarea contractului de finanțare.

Suma de bani pe care o poți obține depinde de salariul tău. Solicitările de credite pentru Poliție, Armată, Pompieri și ISU sunt situate, în medie, în jurul sumei de 10.000 lei.
Dacă își dorești să obții o sumă mai mare de 10.000 lei, mecanismul nostru de credite pentru polițiști acoperă și aceste situații. Când accesezi un credit din oferta noastră, poți obține mai mult decât suma raportată la salariul tău, cu ajutorul garanțiilor pe care le poți furniza.

Prin contactarea unuia din consultanții noștri de credite pentru Poliție, Armată, Pompieri și ISU, poți realiza chiar acum o simulare a sumei maxime disponibilă pentru tine.

Oferta de credite pentru polițiști se adresează tuturor angajaților din aceste structuri, indiferent că vorbim despre ofițeri, personal administrativ sau alte categorii de angajați din sistemul public al poliției.

Află azi ce sumă este disponibilă pentru tine oricând!

Ai nevoie urgent de un credit
de nevoi personale?

Completează formularul și vei fi contactat imediat pentru mai multe detalii.

Poți să primești banii în aceeași zi!

Cerere credit

Completează formularul și vei fi contactat imediat pentru mai multe detalii

GDPR(Required)

Perioadă de finanțare: 3 luni până la 24 de luni

Suma finanțată: minim 200 de lei, maxim 10.000 de lei

DAE: minim 49%, maxim 1.724%

Exemplu reprezentativ

Pentru 1.000 de lei împrumutați pe 90 de zile, dobânda este de 12% calculată pe lună și DAE de 289% anual. Valoarea totală returnată după 90 de zile: 1.249 de lei

*Acest exemplu reprezintă oferta pentru un client eligibil și solvabil. Rata dobânzii și valoarea ratei aplicabile dumnevoastră va depinde de suma creditului, perioada selectată și de rezultatul evaluării bonității dumneavoastră, prin urmare oferta dumneavoastră de credit poate fi diferită de exemplul de mai sus.