Birou Credite Rapide

Credit de nevoi personale rapid pentru pensionari

Dacă sunteți pensionar și aveți nevoie de un ajutor financiar, nu vă faceți griji! Avem soluția perfectă pentru dumneavoastră: oferim credite pentru pensionari, în condiții avantajoase.
Analizăm orice dosar, chiar și cele de credite pentru pensionarii cu pensii mici. Aflați mai multe detalii despre credite pentru pensionari în continuare.

Credite ultrarapide

Credite
ultrarapide

credit fara documente justificative

Fără documente justificative

Banii cash fara comision

Primești banii în 60 de minute!

obtii credit si daca ai istoric negativ

Și dacă ai istoric negativ

Cerere credit

Completează formularul și vei fi contactat imediat pentru mai multe detalii

GDPR(Required)

Cum funcționează

În doar 3 pași simpli poți ajunge să primești suma dorită într-un timp record.

Credit de nevoie personale pentru pensionari

1. Completezi formularul online sau ne suni direct la numărul 021 9908

Credit pentru Pensionari

2. Vei fi contactat de un consultant pentru mai multe informații

credit pentru pensionari

3. Obții creditul de nevoi personale dorit
în aceeași zi

Ai nevoie urgent de un credit
de nevoi personale?

Completează formularul și vei fi contactat imediat pentru mai multe detalii.

Poți să primești banii în aceeași zi!

Credit Nevoi Personale ultrarapid

Cine poate accesa creditul de nevoi personale rapide?

Dacă ești pensionar, chiar dacă ești în Biroul de Credite și ai un istoric negativ, poți solitica creditul de nevoi personale rapid de la Biroul de Credite Rapide.

Credit Nevoi Personale
Credit pentru nevoi personale

Care este suma maximă pe care o poți obține?

Poți obține până la 10.000 lei credit de nevoi personale în aceeași zi!.

Pentru a decide ce sumă dorești să accesezi un consultant te vă contacta imediat.

Ai nevoie urgent de un credit
de nevoi personale?

Completează formularul și vei fi contactat imediat pentru mai multe detalii.

Poți să primești banii în aceeași zi!

Dacă sunteți pensionar, puteți solicita, din oferta noastră, orice tip de împrumut rapid pentru pensionari. Procesul de analizare a solicitării dumneavoastră este foarte rapid și simplu.

Dacă doriți să renovați locuința, să cumpărați bilete pentru vacanță, dacă aveți o cheltuială neprevăzută, sau orice altă cheltuială personală, vă oferim suma necesară rapid, cu documente minime și fără drumuri inutile.

Primul pas este completarea formularului de credite pentru pensionari, disponibil pe site, sau prin contactarea telefonică la numărul 0219908.

Acordăm credite pentru pensionari cu minim de acte necesare. Este nevoie de numai două documente: talonul de pensie și cartea de identitate.

Documente ce pot fi trimise online. Nu este necesară nicio deplasare fizică și niciun drum inutil. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru completarea cererii de credite pentru pensionari, consilierii noștri vă oferă sprijin.

Dacă sunteți înregistrat ca pensionar în sistemul public de pensii, atunci puteți solicita un împrumut pentru pensionari. Talonul de pensie este documentul care atestă statutul de pensionar. Pe baza talonului de pensie se va calcula suma pe care o puteți împrumuta prin oferta noastră de credite pentru pensionari.

Oferta noastră de credite pentru pensionari înseamnă rate fixe, minim de documente necesare, acordare rapidă a împrumutului.

După ce trimiteți formularul de credite pentru pensionari completat, cererea este analizată. Se ia în calcul valoarea pensiei dumneavoastră, se stabilește suma maximă disponibilă și vi se comunică suma.

Veți știi de la bun început cât va fi rata lunară, câte rate aveți de achitat și toate celelalte informații. După semnarea contractului, suma vi se virează direct în contul bancar.

Dacă vă încasați pensia pe card, puteți folosi același cont pentru a primi suma solicitată. Banii pot fi cheltuiți pentru orice doriți. Nu este necesar să justificați cheltuielile. În fiecare lună, la data stabilită prin contract, veți avea de achitat o rată lunară.

Prin mecanismul nostru de credite pentru pensionari puteți împrumuta o sumă raportată la valoarea pensiei dumneavoastră. Ceea ce înseamnă că se poate obține acea sumă pe care o puteți returna fără probleme.

Așadar, suma exactă pe care o puteți obține prin credite pentru pensionari vi se va comunica pe baza talonului de pensie și după analiza cererii dumneavoastră.

Acordarea unui împrumut pentru pensionari durează, în medie, o zi, dar se poate rezolva chiar și mai repede, în câteva ore. Completați formularul de credite pentru pensionari sau sunați-ne la 0219908.

Aflați azi ce sumă puteți obține cu talonul dumneavoastră de pensie!

Cerere credit

Completează formularul și vei fi contactat imediat pentru mai multe detalii

GDPR(Required)

Perioadă de finanțare: 3 luni până la 24 de luni

Suma finanțată: minim 200 de lei, maxim 10.000 de lei

DAE: minim 49%, maxim 1.724%

Exemplu reprezentativ

Pentru 1.000 de lei împrumutați pe 90 de zile, dobânda este de 12% calculată pe lună și DAE de 289% anual. Valoarea totală returnată după 90 de zile: 1.249 de lei

*Acest exemplu reprezintă oferta pentru un client eligibil și solvabil. Rata dobânzii și valoarea ratei aplicabile dumnevoastră va depinde de suma creditului, perioada selectată și de rezultatul evaluării bonității dumneavoastră, prin urmare oferta dumneavoastră de credit poate fi diferită de exemplul de mai sus.