Birou Credite Rapide

6 avantaje pe care le ofera creditele nebancare

6 avantaje pe care le ofera creditele nebancare

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ai nevoie sa imprumuti bani si nu stii ce sa faci? Nu stii ce sa alegi intre un credit nebancar si unul bancar? Mai jos iti prezentam sase avantaje pe care imprumutul nebancar il are fata de cel bancar.

  1. Il obtii repede

Un prim avantaj al creditului nebancar il reprezinta rapiditatea cu care il poti obtine. In general, imprumuturile oferite de IFN-uri sunt extrem de rapide.  Marea majoritate a institutiilor acorda credite nebancare in 24 de ore. La Biroul de Credite Rapide.ro garantezi cu masina si poti lua un imprumut rapid in maximum o ora, iar banii ii primesti cash sau in cont, fara nici un fel de comisioane.

  1. Ai nevoie de documente putine

Un alt plus al creditului IFN este faptul ca ti se cer documente mult mai putine decat la o banca. Nu ai de pregatit un dosar sau de completat zeci de formulare. De la majoritatea IFN-urilor poti lua un credit rapid numai cu buletinul si fluturasul de salariu sau extrasul de cont. Exista si companii nebancare unde nu e nevoie de acte care sa dovedeasca veniturile tale. In cazul Biroul de Credite Rapide.ro este necesar numai buletinul si actele autoturismului cu care garantezi. In cazul creditului pentru companii, nu este nevoie sa prezinti bilantul sau alte acte contabile.

  1. Il poti plati in rate

Un al treilea avantaj al imprumutului rapid nebancar este ca unele societati accepta rambursarea lui in rate. Spre exemplu, Creditul Nevoi Urgente  poate fi rambursat in 6 sau 12 luni, clientul platind rate egale care includ si dobanda.

  1. Il obtii chiar daca esti in Biroul de Credit

Creditul IFN poate  fi acordat chiar daca figurezi pe “lista neagra” in Biroul de Credit.

  1. Il cheltui cum vrei

Un credit rapid nebancar il poti folosi cum vrei. In schimb, banca te lasa sa cheltui imprumutul doar pentru ceea ce ti-a fost acordat.

  1. Fara comisioane

Pe langa dobanda, la banca ai de platit comisioane, cum ar fi cele de acordare, de administrare, de asigurari, pentru deschidere de cont, etc. Biroul de Credite Rapide.ro, imprumuturile rapide sunt scutite de costuri suplimentare sau ascunse. Platesti doar dobanda lunara, una dintre cele mai mici dobanzi de pe piata creditelor rapide. Mai mult, daca vrei sa incasezi banii cash, nu ai de platit niciun alt comision.

Alte articole