Birou Credite Rapide

Credite pentru pensionari de la Biroul Credite Rapide. Top 5 situații în care poți apela la noi pentru un împrumut avantajos

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Dificultățile financiare cu care se confruntă mulți dintre pensionarii din România îi pot determina pe aceștia să se împrumute și să își rezolve problemele cu ajutorul creditelor. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor lor, oferim pensionarilor înregistrați în sistemul public de pensii credite rapide, în condiții avantajoase. Și pentru că dorim să acordăm tuturor pensionarilor șansa de a obține credite rapide, oferim împrumuturi inclusiv celor cu pensii mici și celor care au un istoric de plată negativ. Mai departe, vorbim despre 5 situații în care pensionarii pot apela la serviciile noastre pentru a obține un împrumut avantajos, dar și despre condițiile de acordare a creditelor pentru pensionari. 

Vârsta maximă până la care poți lua un credit pentru pensionari și documentele necesare

La Biroul Credite Rapide,  instituție financiar nebancară (IFN) înregistrată la Banca Națională a României, vârsta maximă acceptată pentru acordarea unui credit pentru pensionari este 73 de ani. În ceea ce privește documentele necesare, ai nevoie doar de talonul de pensie și de cartea de identitate, pe care le poți trimite online, fără să te deplasezi fizic la sediul nostru. De asemenea, dacă ai nevoie de ajutor pentru completarea cererii de credite pentru pensionari, consilierii noștri îți stau la dispoziție.

Iată care este mecanismul de acordare a unui credit pentru pensionari: după ce primim formularul de credit completat, analizăm cererea ta, stabilim suma maximă pe care ți-o putem împrumuta, în funcție de valoarea pensiei, apoi îți comunicăm această sumă. Vei primi banii în contul tău bancar, în aceeași zi. Creditele pentru pensionari au rate fixe, astfel că vei ști de la început care este suma pe care va trebui să o rambursezi lunar, la data stabilită prin contract. Este important de menționat că acordăm credite inclusiv pensionarilor cu istoric financiar negativ și celor cu pensii mici, indiferent de motivul pentru care este solicitat împrumutul rapid. 

Situații în care poți solicita un credit pentru pensionari de la Biroul Credite Rapide

Există multe motive pentru care pensionarii pot avea nevoie de un credit de nevoi personale. Hai să vorbim despre cele mai frecvente:

  1. Urgențe medicale 

În cazul unor intervenții medicale sau al tratamente costisitoare, un credit rapid îți poate oferi resursele financiare necesare pentru îngrijirea de care ai nevoie.

  1. Repararea sau renovarea locuinței

Asigurarea unui mediu de locuit confortabil este esențială – și nu doar pentru pensionari, ci pentru persoanele de orice vârstă. Un credit rapid poate fi soluția ideală pentru realizarea lucrărilor de reparații sau de renovare a locuinței. 

  1. Acoperirea cheltuielilor neprevăzute

Cheltuielile neplanificate îți pot afecta bugetul, de aceea un credit IFN rapid îți oferă un ajutor imediat pentru a le acoperi – poate fi vorba de reparații ale autoturismului sau de alte nevoi urgente.

  1. Sprijinirea membrilor de familie

Poate că vrei să contribui la plata taxelor școlare pentru nepoți sau copiii tăi se confruntă cu dificultăți financiare și îți dorești să îi ajuți. Un credit rapid îți oferă posibilitatea de a-i sprijini pe cei dragi la momentul potrivit.

  1. Investiții în sănătate și în propria stare de bine 

Pentru a menține o viață sănătoasă și activă, poți avea nevoie de resurse financiare suplimentare. Poate fi vorba, de exemplu, de o săptămână petrecută într-o stațiune de recuperare fizică sau de diferite tratamente sau servicii care contribuie la îmbunătățirea calității vieții tale.

Avantajele creditelor rapide online IFN

Creditele rapide sunt soluții la îndemână pentru pensionari, care au astfel posibilitatea de a-și rezolva diverse probleme cu ajutorul sumelor împrumutate de la Biroul Credite Rapide. Iată care sunt avantajele unui astfel de credit rapid online:

  • Proces simplu de aplicare. Poți solicita un împrumut fără a fi necesară prezența fizică la sediul nostru. Procesul de aplicare este simplu și rapid, iar dacă ai nevoie de ajutor, beneficiezi de sprijin din partea consilierilor noștri. 
  • Primești un împrumut chiar dacă ai o pensie mică. Nu trebuie să ai venituri mari din pensie pentru a putea obține un credit rapid. Sumele pe care le împrumutăm sunt raportate la valoarea pensiei, astfel încât să poți rambursa banii împrumutați. 
  • Creditele se acordă și persoanelor cu istoric negativ. Poate că în trecut nu ți-ai putut plăti ratele bancare la timp și acum figurezi cu istoric financiar negativ. La Biroul Credite Rapide, poți obține un împrumut chiar și în această situație. 
  • Transparență și predictibilitate. Încă de la început, îți comunicăm care va fi rata lunară pe care o vei de plătit. Pentru noi este foarte importantă transparența, astfel că nu vei avea surprize neplăcute de tipul comisioanelor de acordare sau administrare a creditului, și nici de rambursare anticipată. Tot ce trebuie să faci este să plătești la timp rata fixă lunară, stabilită prin contract. 
  • Rapiditate în acordarea împrumutului. Vei putea primi împrumutul în aceeași zi în care este semnat contractul – suma este virată direct în contul tău bancar. 

Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de credit, poți conta pe noi pentru a beneficia de sprijinul necesar în rezolvarea diferitelor problemele cu care te confrunți. Completează formularul de credite pentru pensionari, disponibil pe site, sau contactează-ne telefonic la numărul 0219908, pentru a obține un împrumut rapid! 

Alte articole