Birou Credite Rapide

Cum poți obține un credit de nevoi personale în weekend?

Cum poți obține un credit de nevoi personale în weekend?

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

În zilele lucrătoare poți rezolva rapid o problemă de orice natură, inclusiv financiară. Vei pune mâna pe telefon și vei suna sau vei trimite un email. Ți se va răspunde rapid solicitării tale, vei primi informațiile necesare și vei putea accesa împrumutul urgent de care ai nevoie. Ce se întâmplă, însă, dacă te afli într-un astfel de impas și este weekend? Sâmbătă și duminică băncile nu au în general program de funcționare și va fi dificil să soliciți un credit, proces ce poate fi și de durată. Soluția în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend, o reprezintă un credit de nevoi personale de tip IFN. Biroul de Credite Rapide, instituție financiară nebancară înregistrată la Banca Națională a României, îți stă la dispoziție permanent pentru un împrumut de nevoi personale. Marele avantaj este că poți aplica online.

Îți explicăm pe larg tot ce trebuie să știi despre creditele de nevoi personale online, care sunt condițiile de accesare, ce avantaje ai, dar și cum aplici pentru un împrumut în weekend și când primești banii în cont.

Ce trebuie să știi despre creditele de nevoi personale online?

Creditele pentru nevoi personale au rolul precis de a te ajuta să rezolvi o problemă financiară sau să îți pui în practică anumite planuri. Indiferent că vorbim de o nevoie sau de o dorință, un credit rapid poate fi accesat foarte simplu și nu există restricții în utilizarea banilor. Un alt mare avantaj este acela că, spre deosebire de bănci, la Biroul de Credite Rapide poți lua împrumut și dacă ai istoric negativ. Solicitarea se face online fără necesitatea de a veni la noi la sediu. Contractul de credit se semnează și se trimite pe email sau pe whatsapp și nu e nevoie să te deplasezi de acasă. De asemenea, îl putem trimite prin curier la o adresă menționată. Dobânda se stabilește în funcție de valoarea creditului de nevoi personale, iar ratele sunt întotdeauna fixe. Poți obține până la 10.000 lei pentru perioade de la 1 lună la 18 luni. Nu percepem niciun comision în cazul în care vrei să rambursezi suma împrumutată mai devreme de perioada stabilită în contract.

Creditul de nevoi personale de la Biroul de Credite Rapide este flexibil și ușor de accesat, nu presupune nicio garanție și are una dintre cele mai avantajoase dobânzi de pe piața creditelor nebancare.

Când primești banii în cont dacă aplici pentru un credit rapid în weekend?

Indiferent de ziua săptămânii, că este luni, miercuri, sâmbătă sau duminică, banii ți-i virăm în cel mai scurt timp cu putință de la semnarea contractului de creditare. Cu ajutorul creditului de nevoi personale de la Biroul de Credite Rapide îți vei rezolva problema imediat, fără stresul că nu ai cum și de unde face rost de bani. Fiecare IFN dispune de conturi deschise la diverse bănci și astfel tu vei primi banii virați direct în contul tău în orice zi. Mai mult, unele bănci au introdus plata instant, ceea ce înseamnă că indiferent la ce bancă ai cont, suma împrumutată îți va apărea rapid pe card și o vei putea folosi imediat.

Dacă ești bugetar, chiar dacă figurezi în Biroul de Credite cu un istoric negativ, poți solicita un credit de nevoi personale rapid de la noi. În funcție de venitul tău, îți oferim până la 10.000 lei în aceeași zi, pe o perioadă de cel mult 18 luni.

Cum aplici pentru un credit de nevoi personale în weekend?

Dacă ai nevoie de un credit de nevoi personale de la Biroul de Credite Rapide ai la dispoziție mai multe variante de a ne contacta:

  • prin formularul de pe site
  • apelând la numerele noastre de telefon
  • printr-un e-mail sau pe whatsapp
  • sau printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Fiind vorba de weekend, îți recomandăm să ne suni direct la 0219908, 0770675174  sau 0754223058. Deși programul operatorilor noștri este de luni până vineri, vom face tot posibilul să te ajutăm în timp util și să-ți virăm banii în aceeași zi de la solicitarea ta.

Vei avea nevoie de două documente pentru aprobarea creditului: cartea de identitate și fluturașul de salariu (în cazul angajaților) sau de talonul de pensie (în cazul pensionarilor). Orice nevoie sau urgență ai avea, apelează la Biroul de Credite Rapide pentru un credit de nevoi personale. Oferim împrumuturi avantajoase bugetarilor, salariaților din mediul privat și pensionarilor!

Alte articole