Birou Credite Rapide

Ce credite prefera romanii?

Ce credite prefera romanii?

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Dificultatile financiare ii fac pe romani sa apeleze la imprumuturi. Pentru a se proteja, bancile si-au inasprit conditiile de acordare a banilor, asa ca o alternativa o reprezinta imprumuturile rapide nebancare. Dar care sunt creditele la care se apeleaza cel mai des? Pentru ce se imprumuta romanii?

Datele statistice ale Bancii Nationale arata ca romanii au luat, in anul 2014, imprumuturi rapide in valoare de  522 milioane euro de la institutiile financiare nebancare (IFN).

Cel mai des, clientii au solicitat credite destinate consumului personal, imprumuturile nebancare totalizand 472 milioane euro. Doar 7% dintre imprumuturile  IFN au fost credite industriale, iar 3% credite auto.

Romanii au folosit 12,75 milioane de euro de la IFN-uri pentru a-si cumpara masini noi, in timp ce pentru achizitia de autoturisme second-hand au luat credite nebancare in valoare de  5,25 milioane de euro.

Nevoia de imprumuturi rapide pentru consum se mentine si in 2015. In primele trei luni, romanii au cerut de la IFN-uri 113 milioane euro in acest sens. Creditele nebancare industriale solicitate totalizeaza 5 milioane euro, iar creditele destinate cumpararii de autoturisme se ridica la 2 milioane euro.

Pentru cei interesati de cumpararea unui autoturism, Biroul de Credite Rapide.ro pune la dispozitie un parc auto cu masini second-hand. IFN-ul ofera servicii de vanzare rapida a masinilor precum si credite acordate clientilor sai pana cand acestia isi vand autoturismul.

Biroul de Credite Rapide.ro se ocupa de intreg procesul de vanzare, de la evaluarea tehnica si diagnoza computerizata a masinii pana la postarea anuntului pe site-urile specializate si prezentarea autoturismului catre potentialii clienti.

Poti afla mai multe informatii despre acest serviciu  aici.

Alte articole