Birou Credite Rapide

Ce fel de credite preferă bugetarii?

Ce fel de credite preferă bugetarii?

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Tehnologia a evoluat, iar odată cu ea au apărut și soluțiile financiare obținute rapid și fără efort, cum sunt creditele de nevoi personale. Dacă în trecut pentru a accesa o sumă de bani oamenii se adresau băncilor, în prezent preferințele celor care au nevoie de un împrumut se îndreaptă tot mai mult spre creditele nebancare. Bugetarii, de exemplu, fac parte din categoria celor care caută condiții avantajoase: dobândă mică, fără taxe și comisioane și mai ales bani virați imediat în contul bancar sau primiți cash.

Altfel spus, bugetarii care se află într-un impas financiar și vor să primească o sumă de bani pe loc preferă creditele de nevoi personale pentru care se aplică online. Dacă ești interesant, tot ce trebuie să faci este să contactezi Biroul de Credite Rapide, unde vei primi toate informațiile de care ai nevoie. Apoi primești creditul de nevoi personale în aceeași zi de la solicitare. În acest articol găsești mai multe informații despre avantajele împrumuturilor pe care ți le punem la dispoziție:

Credite de nevoi personale

În momentele dificile, când apar cheltuieli neprevăzute, te gândești cum să faci să o scoți la capăt. În primul rând, ia în calcul că nu ești singura persoană care se confruntă cu astfel de probleme. Scopul este să nu lași stresul să te doboare, ci să găsești soluții rapide. Creditele de nevoi personale sunt preferate de bugetari pentru că se obțin simplu, cu un minimum de documente. Ai nevoie doar de buletin și de fluturașul de salariu, care să ateste venitul pe care îl încasezi lunar. Primești până la 10.000 de lei pentru nevoile tale, pe o perioadă de la 1 lună până la 18 luni.

Credite online, cu banii în aceeași zi

Biroul de Credite Rapide este o instituție financiară nebancară, ce îți oferă posibilitatea de a accesa un credit online și de a primi banii imediat. Așa cum spuneam, atunci când o problemă te presează, nu ai timp de formalități, drumuri la sediile băncilor sau o mulțime de acte pentru dosar. Acesta este un alt motiv pentru care bugetarii preferă un credit de nevoi personale rapid și simplu. Sunt doar 3 pași de parcurs în obținerea lui:

  1. Completezi formularul online sau suni la numărul 021 9908
  2. Primești toate informațiile de care ai nevoie de la un consultant
  3. Accesezi creditul de nevoi personale și primești banii aferenți în aceeași zi.

Credite fără garanții

La Biroul de Credite Rapide ai probabil cea mai mică dobândă pentru credite de nevoi personale pe termen scurt. Ea se va calcula în funcție de suma solicitată și de perioada de acordare. Vei avea rate fixe, deci vei ști de la bun început cât trebuie să plătești în fiecare lună. Nu se percep comisioane de acordare credit, de ridicare în numerar și nici de rambursare anticipată. Cu alte cuvinte, poți returna împrumutul oricând dorești, fără să plătești nimic în plus. De asemenea, nu există cerință de garanție. Vorbim de un credit de nevoi personale negarantat, pentru care nu trebuie să garantezi cu vreun bun pentru a fi aprobat.

Credite IFN, inclusiv pentru cei cu istoric negativ

Dacă ești bugetar, dar ai un istoric negativ și ești înscris în Biroul de Credite, poți totuși să soliciți un credit IFN de nevoi personale. Vei găsi la noi un portofoliu variat de credite din care să-l alegi pe cel potrivit, în funcție de categoria din care faci parte: angajat în Sectorul medical, salariat în Poliție, Armată, ISU, Jandarmerie, în sistemul de învățământ sau în orice altă instituție de stat din România. Dacă ești bugetar și ai nevoie de un credit rapid îl poți obține printr-o solicitare telefonică sau online, doar cu cartea de identitate și fluturașul de salariu. Primești banii în aceeași zi și beneficiezi de condiții avantajoase: dobândă mică, rate fixe lunare și comisioane 0. Fiind un credit de nevoi personale, îl poți folosi pentru orice, fie să achiți facturi restante, să-ți renovezi locuința sau să-ți achiziționezi electrocasnice noi.

Alte articole