Birou Credite Rapide

Iată câteva mituri despre creditele de nevoi personale

Iată câteva mituri despre creditele de nevoi personale

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Creditul de nevoi personale a fost conceput pentru situațiile neprevăzute care pot apărea în viața fiecăruia. Atunci când te afli într-o situație dificilă și nu mai poți face față cheltuielilor, un credit de nevoi personale rapid te poate ajuta să îți rezolvi dificultățile financiare. Dacă istoricul tău de creditare e bun, cel mai probabil poți obține un credit de nevoi personale de la orice instituție. Dar dacă ai întâmpinat probleme în achitarea ratelor în trecut, acum ar putea fi mai dificil să obții un astfel de împrumut. Din fericire, există instituții financiare nebancare, precum Birou Credite Rapide, care vor evalua cererea de obținere a creditului, indiferent de istoricul tău. Așadar, cu un minim de acte necesare (buletinul, fluturașul de salariu și extrasul de cont) poți obține banii de care ai nevoie. Dacă vrei să soliciți un astfel de credit și ai îndoieli, citește articolul și află informațiile de care ai nevoie.

Informează-te înainte să aplici pentru un credit de nevoi personale

Ca orice alt împrumut, și creditele de nevoi personale oferite de IFN-uri sau instituțiile financiare nebancare, sunt privite, în unele cazuri, cu reținere și scepticism. Miturile apărute au contribuit la adâncirea neîncrederii în ofertele financiare ale instituțiilor financiare nebancare, dar multe dintre acestea nu pornesc de la o sursă adevărată și situația poate sta cu totul diferit. Iată 4 mituri apărute despre creditele de nevoi personale:

Mitul1

Creditele care provin de la IFN-uri sunt ilegaleFALS. Creditele de la instituțiile financiare nebancare sunt acordate în condiții legale, la fel ca cele acordate de băncile tradiționale. Întreaga procedură este reglementată prin lege și sunt respectate condițiile conform legislației în vigoare.

Banca Națională a României oferă autorizația de funcționare instituțiilor nebancare dacă îndeplinesc condițiile de funcționare în conformitate cu legea nr. 93/2009. Așadar, poți sta liniștit. Procedura urmează pași bine stabiliți, conform legii.

Mitul 2

IFN-urile au cele mai mari dobânziFALS. Fiecare instituție nebancară are o varietate de oferte. Așadar, acest lucru nu poate fi valabil pentru toate IFN-urile. O gamă variată de oferte te lasă să alegi cea mai convenabilă opțiune pentru tine. Dobânzile pot varia, deoarece fiecare instituție își organizează propriile oferte financiare. Birou Credite Rapide oferă probabil cea mai mică dobândă pentru credite pe termen scurt, fără alte taxe și comisioane lunare. Tu ai libertatea să alegi produsul financiar potrivit nevoilor tale.

Mitul 3

Nu poți obține un credit de nevoi personale dacă ai deja alte crediteFALS. Instituțiile financiare nebancare pot analiza cereri și pot acorda credite indiferent de istoricul tău bancar. Chiar dacă și în prezent figurezi ca debitor al unor alte instituții, poți obține creditul de nevoi personale. Există multe situații în care oamenii nu își pot achita rata lunara la bancă din cauza unor situații neprevăzute și apelează la un credit rapid pentru achitarea acestora.

Mitul 4

IFN-urile pot acorda doar sume mici de baniFALS. Suma de bani pe care o primești diferă în funcție de instituția financiară la care alegi să apelezi. Ofertele sunt diferite de la un IFN la altul. Iar suma de bani pe care o poți primi este cuprinsă între 100 de lei și limita aleasă de fiecare instituție. Cu Birou Credite Rapide poți obține până la 10.000 lei atunci când soliciți un credit de nevoi personale, iar banii vor fi virați în aceeași zi. Prin urmare, informarea este cea mai bună soluție când dorești să accesezi un astfel de credit. Informează-te din surse credibile și verifică informațiile de care ai nevoie.

Alte articole