Birou Credite Rapide

Ce credite pot lua romanii care lucreaza in strainatate?

Ce credite pot lua romanii care lucreaza in strainatate?

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Romanii care lucreaza in afara tarii au destul de multe restrictii cand vine vorba de a lua credite de la banci. Nici institutiile guvernamentale nu par mai generoase la adresa conationalilor plecati sa munceasca pe meleaguri straine.

Pentru a putea beneficia de un imprumut de la o institutie bancara, de cele mai multe ori li se cere sa aiba o vechime de cel putin un an in tara in care lucreaza. Apoi solicitantul trebuie sa aiba contract de munca incheiat pe perioada nedeterminta sau cel putin doua contracte succesive, fara intrerupere, la angajatorul din strainatate. Dar asta nu e tot. Se mai cer si unul sau mai multi codebitori care realizeaza venituri pe teritoriul Romaniei, precum si ipoteca asupra unui imobil aflat in proprietatea solicitantului sau a unei terte persoane pe teritoriul Romaniei.

Inca de anul trecut, Executivul a decis ca romanii care lucreaza in strainatate sa isi poata achizitiona si ei locuinte prin programul “Prima Casa”. Aparent, gestul este o facilitate fiscala importanta.

Conform adevarul.ro, plafonul garantiilor guvernamentale acordate pentru acestia a fost stabilit la 25 de milioane de lei, adica in jur de 5,7 milioane de euro. In realitate, suma de bani le permite doar la 100 de romanii plecati la munca in strainatate sa beneficieze de ajutor de la stat pentru construirea unei locuinte.

Imprumuturile nebancare rapide nu au insa atat de multe restrictii pentru romanii din strainatate.

Pentru cei care doresc un credit rapid de pana la 400.000 lei, o solutie este Biroul de Credite Rapide.  Ce aduce nou pe piata IFN-urilor?

Biroul de Credite Rapide pune la dispozitia celor interesati imprumuturi cu masina. Banii sunt obtinuti repede, in cel mult o ora, iar solicitantul poarte garanta nu numai cu masina personala, ci si cu masina unei cunostinte sau rude. Pentru clientii care doresc un imprumut rapid cu o valoare mai mica, Biroul de Credite Rapide propune Creditul Nevoi Urgente (cu masina la client), iar cei interesati de un imprumut  peste 10.000 de lei pot apela la Creditul Investitii Inteligente. Acest credit are valoare mai mare, iar masina clientului ramane in parcul Biroul de Credite Rapide, fiind in permanenta supravegheata video.

Un alt beneficiu al imprumuturilor nebancare Biroul de Credite Rapide este dobanda extrem de avantajoasa, in medie 6% pe luna, fara nici un fel de alte taxe sau comisioane.

Alte articole