Birou Credite Rapide

Cum sa nu mai traim de la un salariu la altul

Cum sa nu mai traim de la un salariu la altul

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Cu totii ne bucuram cand vine ziua de salariu. Este timpul sa ne cumparam acel gadget pe care ni l-am dorit sau sa iesim la restaurant sa ne simtim bine. Dar stai, intai trebuie sa platim intretinerea, facturile la utilitati, abonamentele la diverse servicii si tot asa. Mai raman bani pentru a ne rasfata? Poate la salariul urmator.

Este dificil sa traim astfel insa, acest mod de a trai de la un salariu la altul poate fi schimbat. Iata 3 pasi pe care ii putem face pentru a intrerupe acest ciclu:

  1. Sa ne prefacem ca avem un salariu mai mic

Mult mai usor de spus decat de facut insa, aplicand aceasta metoda putem pune capat acestui stil de viata. Odata ce ne dedicam trucului si incepem sa pastram niste bani la fiecare salariu, ne vom descurca mai bine cu finantele. Putem incepe prin a pune de o parte bani pentru un gadget pe care ni-l dorim sau pentru o vacanta. Nu trebuie sa exageram, 10% din venit este OK pentru inceput.

  1. Sa avem un fond de urgente

Reparatii neasteptate prin casa? Chiar daca este mic, un fond de urgente este intotdeauna util. Cateva trucuri pentru a economisi se gasesc aici. De asemenea, pentru situatiile in care exista o nevoie urgenta de bani, Biroul de Credite Rapide.ro pune la dispozitie Creditul Nevoi Urgente.

  1. Sa fim foarte atenti la cheltuieli

Pentru a economisi, de multe ori trebuie sa ne schimbam obiceiurile si stilul de viata. Inseamna sa iesim in oras mai putin, sa nu mai cumparam din impuls sau chiar sa cumparam mai des obiecte second-hand. Este important sa ne gandim de unde putem taia bani care se duc pe lucruri sau servicii care nu ne trebuiesc in mod obligatoriu.

Nu este usor insa, tinand cont de acesti pasi, ne putem face viata mai usora pe viitor.

Alte articole