Birou Credite Rapide

Tot ce trebuie sa stii cand iti vinzi masina

Tot ce trebuie sa stii cand iti vinzi masina

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vrei sa iti vinzi masina? Ca in orice demers comercial, pentru a-ti gasi un doritor al autoturismului, ai nevoie de un anunt pe un site de specialitate.

In plus, e de preferat sa stii sa iti prezinti masina intr-un mod cat mai atractiv si sa negociezi bine pentru a obtine pretul dorit. Odata acesti pasi indeplini, urmeaza hatisul birocratic.

Pasul 1. Vei merge, impreuna cu cumparatorul, la un birou de redactat acte  pentru a semna contractul de vanzare-cumparare. Fiecare din cei doi va pastra cate un un exemplar al acestui contract.

Pasul 2. Apoi, vei merge la Administratia financiara (de care apartii tu, cel care vinzi). Aici vei viza fisa de inmatriculare a masinii, vei depune o cerere de radiere din evidenta a vehiculului, vei plati taxa de timbru si vei lua semnaturi care atesta ca nu aveti amenzi sau impozite neachitate.

E bine de stiut ca la Administratia financiara vei avea nevoie de copii dupa toatele actele autoturismului  (cartea de identitate, contractul de vanzare – cumparare, certificatul de inmatriculare).

Pasul 3. Cumparatoul va merge la Administratia finaciara de care apartine ,cu toate documentele primite de la vanzator pentru a lua in evidenta sa vehiculul cumparat.

Pasul 4. Urmeaza predarea cheilor masinii catre noul proprietar impreuna cu urmatoarele acte in original: fisa de inmatriculare cu viza de radiere de la Administratia financiara, cartea de identitate a masinii, talonul (cu numele noului proprietar pe verso).

Intreg procesul birocratic de vanzare a masinii dureaza destul de mult. Pentru a te ajuta, Biroul de Credite Rapide.ro iti ofera servicii vanzare auto.

Masina este supusa evaluarii tehnice si diagnozei computerizate si este depozitata in parcul auto al IFN-ului pana la gasirea cumparatorului. Tot Biroul de Credite Rapide.ro se ocupa de promovarea anuntului pe site-urile de profil si de prezentarea masinii catre potentialii cumparatori.

Daca ai nevoie rapid de bani, Biroul de Credite Rapide.ro iti poate acorda Creditul Schimbare Rapida pana la gasirea cumparatorului. Acest imprumut rapid nebancar are o dobanda de 1% in prima luna si, din luna a doua, dobanda medie este de 6% din valoarea luata ca imprumut. Restituirea intregului credit rapid se face dupa vanzarea masinii, iar tu nu ai de platit comisioane sau taxe suplimentare.

Alte articole