Birou Credite Rapide

Cum te ajută un credit de nevoi personale, atunci când vrei să faci o investiție?

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Creditul de nevoi personale a devenit în ultimii ani soluția la îndemâna celor care au nevoie de o sumă de bani pe care să o investească în diverse bunuri sau servicii și pe care să o ramburseze ulterior în rate, în condițiile impuse de creditor. O alternativă la împrumuturile bancare sunt creditele de nevoi personale de tip IFN, adică cele oferite de instituții financiare nebancare. 

Tot mai multe persoane și-au îndreptat atenția către IFN-uri. Motivul este simplu. La Birou Credite Rapide, de exemplu, condițiile de accesare a creditelor de nevoi personale sunt extrem de accesibile, aprobarea dosarului durează puțin, iar suma de bani împrumutată ajunge în contul solicitantului în aceeași zi de la semnarea contractului. 

Cu alte cuvinte, în cazul în care vrei să faci o investiție de orice tip, cum ar fi un gadget, produse electrocasnice, articole pentru casă, sau poate ai nevoie să achiți avansul pentru o nouă mașina, te putem ajuta cu un credit de nevoi personale, fără documente justificative, rapid și avantajos. 

Îți oferim în cele ce urmează toate detaliile de care ai nevoie pentru împrumutul tău nebancar de la Birou Credite Rapide: 

Cine este eligibil pentru un credit de nevoi personale?

Ca să poți obține suma de bani de care ai nevoie, sub forma unui credit de nevoi personale rapid, este necesar să ai peste 18 ani și să înregistrezi un venit lunar stabil (salariu, pensie). Acestea sunt singurele condiții de eligibilitate pe care trebuie să le îndeplinești. Mai mult, la Birou Credite Rapide avem o ofertă de împrumuturi destinate celor care activează în sistemul public. Așadar, dacă ești bugetar, lucrezi în sectorul medical, în învățământ, în poliție, armată, ISU, Jandarmerie sau dacă ești funcționar public, poți accesa unul dintre creditele personalizate. De asemenea, și pensionarii au posibilitatea de a solicita credite de nevoi personale nebancare, în cele mai avantajoase condiții financiare. Vârsta maximă în acest caz nu trebuie să depășească 72 de ani, iar pe lângă buletin trebuie să trimită talonul de pensie. 

Un alt avantaj pe care îl oferim la creditele de nevoi personale urgent este acela că acceptăm și persoane cu istoric negativ. În cazul în care figurezi în Biroul de Credite, dar ai nevoie de un împrumut, nu ezita să ne contactezi. 

Când ai nevoie cu adevărat de un credit de nevoi personale?

Investițiile de diverse tipuri, în bunuri materiale, în renovarea locuinței, în cursuri de formare profesională și specializări, sunt costisitoare și te pot destabiliza financiar dacă aloci întreaga sumă din venitul tău sau al familiei tale. 

Creditul de nevoi personale îți va fi de folos în a-ți duce la îndeplinire planurile, nevoile sau problemele, fără să fie nevoie să aștepți până strângi toți banii. 

Rambursarea se face sub formă de rate fixe, pe o perioadă stabilită în contract. Înainte de a aplica pentru împrumut, îți recomandăm să te asiguri că ți-ai organizat eficient cheltuielile lunare și poți adăuga încă o plată celor deja existente. 

Cât de rapid obții un credit de nevoi personale?

Ai o investiție de făcut, ai deja planurile în ordine și mai ai nevoie doar de partea financiară? Veștile pentru tine sunt excelente, asta pentru că vei obține creditul de nevoi personale de la Biroul de Credite Rapide în aceeași zi de la solicitare. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi: prin telefon, e-mail, whatsapp sau prin formularul de pe site. Vei completa o cerere de credit cu datele tale personale, ne vei trimite documentele (buletinul și fluturașul de salariu sau talonul de pensie), alături de un cont în care să-ți virăm banii, și în cel mult două ore primești suma împrumutată. 

În funcție de salariul tău îți putem oferi până la 10.000 lei, iar perioada de achitare a creditului va fi de cel mult 18 luni. Pentru confortul tău și pentru rapiditate, tot procesul are loc online, iar dacă ai nevoie de contractul de creditare în format fizic, ți-l putem trimite prin curier. 

Un credit de nevoi personale de la Biroul Credite Rapide te ajută să faci investiția la care visezi în cele mai avantajoase condiții financiare, cu documente puține și fără să fie nevoie să te deplasezi de acasă. Te așteptăm cu un e-mail sau telefon la 021.9908 și, în cazul în care mai ai neclarități, îți vom răspunde la toate întrebările.

Alte articole