Birou Credite Rapide

De ce bugetarii primesc mai ușor credite de nevoi personale decât cei care lucrează în mediul privat?

credite de nevoi personale

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Creditele de nevoi personale se adresează salariaților care au nevoie rapid de o sumă de bani pentru a rezolva o problemă financiară sau pentru a-și achiziționa anumite bunuri. Împrumuturile se oferă simplu, doar în baza buletinului și a fluturașului de salariu. La Biroul de Credite Rapide, condițiile pentru a fi eligibil pentru un credit sunt simple și transparente: trebuie să ai peste 18 ani și un venit lunar pe care-l poți dovedi printr-o adeverință. Pentru bugetari, însă, punem la dispoziție un portofoliu variat de credite pentru care pot aplica online, trimite cele două documente și primi banii în cel mai scurt timp de la solicitare.

Tocmai pentru că au fost create special credite pentru angajații din sistemul public, aceștia le pot accesa mult mai ușor față de orice altă categorie profesională din mediul privat. De asemenea, un alt argument pentru care bugetarii primesc mai ușor credite de nevoi personale față de angajații din privat este stabilitatea locului de muncă.

În acest articol îți explicăm detaliat și transparent cum să accesezi un credit rapid și avantajos care să răspundă nevoilor tale imediate:

Tipuri de credite pentru bugetari

Dacă accesezi portofoliul nostru de credite, vei identifica mai multe tipuri de împrumuturi dedicate angajaţilor din sectorul de stat, care înregistrează venituri lunare stabile. Bugetarii, în baza fluturașului de salariu, pot aplica pentru credite de nevoi personale în funcție de categoriile profesionale din care fac parte:

  • Credite pentru funcționari publici
  • Credite pentru sectorul medical
  • Credite pentru salariații din Poliție, Armată, ISU, Jandarmerie
  • Credite pentru angajații din Învățământ

Pentru fiecare dintre ele, la Biroul de Credite Rapide ai condiții avantajoase și probabil cea mai mică dobândă. Aceasta se stabilește în funcție de suma împrumutată și de venitul tău lunar. Poți primi până la 10.000 de lei credit de nevoi personale, iar perioada de rambursare este de la o lună până la maximum 36 luni. Banii îi primești în aceeași zi de la solicitare și îi poți folosi în orice scop: facturi, renovarea casei, cheltuieli medicale, cumpărături sau pentru orice urgență. Nu trebuie să garantezi cu niciun bun personal pentru a primit aprobare, creditul este negarantat.

De asemenea, la Biroul de Credite rapide nu aplicăm niciun fel de comisioane: de acordare a creditului, de ridicare a banilor cash (dacă soliciți acest lucru) sau de rambursare anticipată. Cu alte cuvinte, îți oferim posibilitatea de a achita creditul oricând dorești, mai devreme de perioada stabilită, fără să plătești vreun comision. În general, instituțiile bancare sunt cele care percep comision de plată anticipată, lucru care nu se aplică la Biroul de Credite Rapide.

În ce condiții poate fi accesat un credit de nevoi personale

Creditele de nevoi personale sunt avantajoase, se solicită online, iar banii împrumutați sunt disponibili imediat, în condițiile de mai jos:

  • Ai peste 18 ani.
  • Ai un venit lunar stabil, pe care poți să-l dovedești (prin fluturaș de salariu/talon de pensie).
  • Ești bugetar, lucrezi în mediul privat sau ești pensionar (dacă ești angajat în sistemul public poți alege un credit personalizat).
  • Poți solicita un credit de nevoi personale și dacă ești înscris în Biroul de Credite și ai un istoric negativ.

Stabilitatea locului de muncă – un argument pro

La întrebarea de ce bugetarii primesc mai usor credite de nevoi personale decât cei care lucrează în mediul privat, istoricul clienților indică o stabilitate a locului de muncă în cazul angajaților din sectorul public. Totuși, oferta de credite este disponibilă tuturor celor care îndeplinesc acele criterii enumerate mai sus, inclusiv persoanelor cu istoric negativ.

Alte articole