Birou Credite Rapide

Sa iau un imprumut rapid in lei sau in valuta?

Sa iau un imprumut rapid in lei sau in valuta?

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Criza financiara care inca isi mai face simtite efectele dar si fluctuatiile monedelor internationale ii fac pe romani sa evite din ce in ce mai mult creditele in valuta si sa le ceara pe cele in lei. Preferinta pentru moneda nationala se intalneste atat in cazul firmelor, cat si in cazul persoanelor fizice.

Ultimele date prezentate de Banca Nationala arata ca imprumuturile in lei luate de romani de la banci au crescut cu 26,5%  in acest an, fata de 2014. Iar imprumuturile in monede straine au scazut cu 3,9%.

Acelasi trend se mentine si in cazul firmelor. Astfel, imprumuturile acordate in lei au crescut 4,3%, iar creditele solicitate in valuta au scazut cu 12,1%.

Imprumuturile rapide acordate de IFN-uri au aceeasi evolutie, potrivit BNR. Creditele nebancare in lei au crescut cu 18,75% in prima parte din 2015, comparativ cu anul precedent. Iar creditele IFN in valuta au scazut cu 2,5% fata de 2014.

In concordanta cu trendul pietei, Biroul de Credite Rapide.ro ofera imprumuturi rapide nebancare in lei, cu rate fixe pe intreaga derulare a contractului. In functie de nevoile clientilor si de suma dorita, IFN-ul pune la dispozitia persoanelor fizice si juridice Creditul Nevoi Urgente, Creditul Investitii Inteligente sau Creditul Schimbare Rapida.

Toate aceste imprumuturi nebancare sunt imprumuturi cu masina si sunt acordate in cel mult o ora. Un mare avantaj al produselor de finantare propuse de Biroul de Credite Rapide.ro il reprezinta dobanda medie de 6% pe luna, care este una dintre cele mai reduse de pe piata. In plus, clientii nu sunt intrebati despre felul in care folosesc banii luati prin creditul rapid nebancar si au nevoie doar de documentele autovehiculului pentru acordarea imprumutului, fara sa fie nevoie de binecunoscutele adeverinte de venit, bilanturi sau balante contabile si dovada existentei profitului in cazul firmelor.

Alte articole