Birou Credite Rapide

Topul celor mai vandute masini in Romania

Topul celor mai vandute masini in Romania

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Romanii au preferinte diferite atunci cand vine vorba de masini noi si second-hand. Marca preferata de soferii autohtoni pentru autoturismele nou-noute este Dacia in timp ce, in topul masinilor la mana a doua, lider este Volkswagen.

In prima jumatate a acestui an, romanii au cumparat 6.285 autoturisme Dacia Logan si 2.727 masini Duster, potrivit datelor date publicitatii de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA). Pe locul trei se situeaza Sandero, 2.387 de romani alegand acest autoturism.

Alta este situatia in privinta masinilor second-hand, cumparate si inmatriculate in primele sapte luni ale anului. In topul preferintelor se afla marca Volkswagen, urmata de Opel si Ford, conform unei statistici a Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Datele arata ca romanii sunt destul de interesati in a-si schimba autoturismele.

Soferilor care doresc sa isi vanda rapid masina si nu au timp sa se ocupe de intreg procesul, Biroul de Credite Rapide.ro le sta la dispozitie cu servicii de interemediere vanzare auto.

Firma se ocupa de evaluarea tehnica si diagnoza computerizata a autoturismului, de fotografierea lui precum si de tot procesul de promovare si prezentare catre potentialii clienti. Masina este depozitata in parcul Biroul de Credite Rapide.ro pana la gasirea unui cumparator.

Clientii pot beneficia si de finantare pana la vanzare. Adica, daca au nevoie urgenta de bani, primesc de la Biroul de Credite Rapide.ro un imprumut nebancar inainte sa isi vanda masina. In  prima luna, Creditul Schimbare Rapida are o dobanda de 1% si, din luna a doua, dobanda medie este de 6% din valoarea imprumutata.

Dupa ce masina este vanduta, clientul ramburseaza creditul rapid nebancar catre Biroul de Credite Rapide.ro, fara nici un fel de comisioane sau taxe suplimentare in afara dobanzii aferente perioadei de creditare.

Alte articole